LashMaster

Kjære VippeTeknikere !


Her kan du få råd, støtte til opplæring samt kjøpe gode produkter for profesjonelle vippeteknikere.


 


.


Fra 2017 har jeg drevet med leveranser av produkter til vippebehandling.

Som leverandør er jeg selvstendig og fører kun merker med produkter som holder høyeste kvalitet. I august 2018, etter 2 års intensiv leting, startet jeg med eget merke av vipper til volum-metoder. Tilbakemeldingene fra vippeteknikere i hele Norge er veldig bra:)

Vipper by LashMaster brukes av de beste vippeteknikerne og anbefales av mange kjente vippeteknikere fra hele verden.Jeg er veldig glad for at jeg har mulighet til å dele min kunnskap og erfaring med andre vippeteknikere på VIPPEKURS eller ONLINE KONSULTASJON.

Alt jeg vet, både det jeg har lært, det jeg fremdeles lærer på kurs og konferanser og i møte med kunder, vil jeg formidle videre til andre.

Følg meg på facebook eller instagram hvor deler jeg flere tips i vippearbeid.


Hvorfor jeg gjøre det? Jeg tror at god kvalitet av vippebehandlinger er støttende for hele bransjen og god utdanning er grunnlaget for å bli professionelle vippeteknikere.Jeg kjenner mange vippeteknikere, men ingen som ikke liker jobben sin:)

Men jeg kjenner også mange som startet å jobbe med vippeextensions, men som har sluttet veldig fort fordi de opplevde det strevsomt å jobbe med teknikk, og ikke fikk god nok oppfølging etter de hadde tatt kurs.

 

Det krever mye trening og tålmodighet for å bli en god vippetekniker, men dette yrket er absolutt fantastisk! Lurer du på noe,

har du spørsmål,ta kontakt med meg! 

På LashMaster nettside bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering.

Jeg forstår