LashMaster
LashMaster

Hei,

jeg er utdannet vippetekniker med flere kurs.

Jeg er veldig opptatt av den nyeste kunnskapen og metoder i vippebransjen fordi jeg deltar konferanser og kurs i hele verden.


Av og til deltar jeg i mesterskap og noen ganger vinner jeg, så det gjør meg veldig glad :)Det aller viktigste for meg er øyehelsen og at de naturlige vippene forblir sunne under og etter behandlingen, slik kan du som kunde kan ha en langvarig bruk av vippeextension.

 

Jeg fokuserer ikke bare på tykkelsen og lengden på vipper, men først å fremst på styling og på å forme øynene. Dagens muligheter i vippebransjen lar oss ikke bare fremheve vår skjønnhet men også “skjule” noen defekter feks tunge øyelokk eller “hengende øyne”.   


Hver behandling tilpasser jeg individuelt til hver enkelt kunde. Produktene som brukes til vippebehandling er av høyeste kvalitet.

 

Jeg legger stor vekt på komfort under behandlingen slik at mine kunder slapper av og får en god opplevelse når de ta vippebehandling.

 

På fritiden liker jeg å lese, trene og være ute i naturen.

Jeg har 2 fantastiske katter- Zazu og Tesla- og en mann som heter Thomas:)

Å reise gjør meg veldig glad.

Jeg er utdannet sosiolog og liker mennesker.

Jeg vil bli kjent med verden og andre kulturer for å kunne bli forfatter en dag:) 

Privat finner du meg her instagram og facebook.

                                      

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til profesjonell vippebehandling, vippekurs og nettbutikk for vippeteknikere.


På LashMaster nettside bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering.

Jeg forstår