Preparatene som brukes til profesjonell vippeextensions påvirker øyehelsen

Før var preparatene til vippeextensions skadelig eller kunne gi allergisk reaksjon, og nå er den tiden over. 

Dagens teknologi lar oss fremheve øynene på en trygg måte, men det er ikke alt. 

Det mest spennende er at preparatene som brukes under en vippebehandling inneholder ingredienser som tar vare på øyehelsen. 

 

Hvordan er det mulig?

Preparatene som forbereder de naturlige vippene til extensions har kjempegode egenskaper. 

 

Hver vippebehandling by LashMaster starter med en grundig rens av øyeområdet.

Under renseprosessen brukes en spesiell sjampo i form av skum, skapt kun for profesjonelt bruk.  

Hovedoppgavene til sjampoen er å rense godt og åpne skjellaget til øyevippene. På denne måten får de syntetiske vippene et bedre feste, og det påvirker holdbarheten på en utrolig positiv måte.

Det mest unike med produktet er at den samtidig tar vare på den tynne huden rundt øynene ved hjelp av flere ingredienser:

  • Nikotinamid (Niacinamide)   Vitamin PP, altså vitamin B3, har egenskaper som jevner ut og regulerer talgproduksjonen. Den forbedrer blodtilførselen i huden og tilstanden til øyevippene.
  • Rhamnose Fuktighetsbevarende stoff. Den tilfører fuktighet og forebygger rynker. I tillegg stimulerer den fibroblaster til å regenerere i huden.
  • Allantoin Virker beroligende på huden, er betennelsesdempende og utjevnende. Den har en keratolytisk effekt – den løsner keratinforbindelsen i huden, akkurat nok til at den begynner å eksfoliere. Motvirker også akne. Den forsterker sårhelingsprosessen i huden og har en mykende effekt. Nøytraliserer irritasjon av anioniske overflateaktive stoffer.
  • Sitronsyre Det er en AHA, alfa-hydroksysyre, som virker lysende, utjevnende, reduserer mindre rynker på overflaten, trekker sammen porer, fjerner aknearr, jevner ut hudtonen og forhindrer misfarging. Den fjerner død hud, og dermed stimulerer den de dypere cellene til å gjenoppbygges, øker kollagenproduksjonen, samtidig som den hjelper aktive stoffer å penetrere inn i huden, f.eks. vitaminer i de dype hudlagene. Den regulerer talgproduksjonen.

og alt dette skjer mens vi forbereder øyevippene før behandling.

 

 

Det andre steget i vippeprosessen er å fjerne sebum og rester av fett fra håroverflaten. Tidligere har disse typer produkter inneholdt kun alkohol som fjerner fett, men kunne samtidig tørke ut vippehårene. 

BioCLEANER som brukes under en vippebehandling by LashMaster er et nytt produkt fra en helt ny generasjon. Takket være ulike ekstrakter fra naturlige planter som vokser i solrike Valencia – rosmarin, sitrongress og lavendel får vi toning, antioksidanter og antibakterielle egenskaper.

 

Denne prosedyren sørger for en perfekt øyehygiene, som har stor innflytelse på øyehelsen. 

Hva med lim? Det finnes mange ulike myter om vippelim, blant annet flere dårlige historier om allergiske reaksjoner… 

I dag kan vi bruke medisinske lim under en vippebehandling. 

Faktisk det samme limet som brukes under kirurgiske operasjoner av menneskekroppen. 

Etter over 2500 vippebehandlinger by Lashmaster og 0 allergiske reaksjoner er vi sikre på at en trygg vippebehandling er mulig, men selvfølgelig kun med gode kvalitetsprodukter. 

Alle produktene er tilgjengelig og godt beskrevet for profesjonelle vippeteknikere i nettbutikken. 

Detaljert bruksanvisning finnes i form av videobook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Informer meg når produktet blir tilgjengelig