SILIKONTAPE

Det som jeg legger mest vekt på i vippebehandlingen er tre ting – øyehelse, kvalitet og komfort under vippebehandling.

Jeg prøver alltid å legge til rette for avslapping hos mine kunder. Det spiller en viktig rolle, ikke bare for kundene men også min oppgave. En avslappet kunde er en rolig kunde, noe som gjør meg tryggere ved arbeid med spisse pinsetter en millimeters avstand fra øynene. Jeg anbefaler å være forsiktigog delikat ved kontakt med kundenes øyne.

Ved arbeid med vipper trenger vi ofte å bruke forskjellige typer tape. Vi må huske at huden rundt øynene er meget følsom og arbeid med tape kan påvirke ikke bare kundens komfort, men det kan også føre til at kunden kan begynne å gråte. Vi vippeteknikere vet at tårer er til hinder for vippebehandling.

En av mine «must haves» er silikontape.

Silikontape er en kirurgisk tape som ikke inneholder limstoff, men silikon som selve klebestoffet. Dette gjør at tapen er ideell for en sensitiv hud rundt øynene. Tapen kan feste alt og sitter godt, men er ikke vond å rive av, heller ikke der hvor det er hår, som øyenbryn. 
Dermed blir silikontape perfekt for vippearbeid. Følgelig merker ikke kunden arbeidet vårt og gjør jobben vår lettere og tryggere. 
Jeg bruker kun denne typen tape for å løfte øyelokkene for jobb med indre hjørne og annet.

 På bildet kan dere se hvordan jeg brukte silikontape for å stoppe sterke rykninger i øynene, skape tett lukking som beskytter mot limgasser og løfte denne delen av naturlige vipper som vi jobber med. («lash to lash» teknikk). 

Silikontape kan man kjøpe på LashMaster nettbutikk og på hvert apotek. 

Anbefaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *