LashMaster


Vippeextention krever mye presisjon for å få det bra og derfor er dette en tidkrevende oppgave⏱.


Vippetid


Viftene vi lager til volum metoder, blir håndlaget av vippeteknikeren din- kun for deg, slik at du vil få best mulig resultat til dine vipper.

Kundene tenker ofte at vi bruker innkjøpte ferdigvifter, slik som mange makeupartister bruker, men dette er ikke tilfellet. Hver eneste volumvifte blir håndlaget mens dere ligger komfortabelt på en behandlingsbenk med øynene lukket.


Prøv å forestille deg at vi må separere en naturlig vipp, lage en perfekt vifte, dyppe den i lim, plassere denne på den separerte vippen ( i en perfekt retning) slik at viften ser både naturlig og bra ut. Denne prosessen gjentar vi 300-500 ganger i løpet av et nytt sett med volumvipper og dette er grunnen til at det tar lang tid å få et nytt sett med perfekte volumvipper.

Å legge fine vipper er en tidskrevende kunst, og du som kunde må huske å respektere dette- og det er derfor viktig at du som kunde møter til rett tid, uten sminke slik at vippeteknikeren har best mulig utgangspunkt på den tiden dere har satt av.


Hvorfor noen vippeteknikeren lager volumvipper i en time🤔? Hmmmm vi kan gjette men i internasjonale konkurranser settes det av 3 timer til volumvipper – og det er ingen som er ferdig før de 3 timene har gått. De beste vippeteknikerne i verden mener at man minimum må bruke 2 timer for å få et nytt sett med volumvipper perfekt.

Dette er selvfølgelig avhengig av hvor mange naturlige vipper du har- så tiden kan variere fra person til person, men vi må huske at når det kommer til profesjonelle vippeextensions er det ikke plass til hastverk og dårlig tid.


Hos meg er kunden i sentrum, når du kommer til meg skal du oppleve en førsteklasses behandling. Jeg tar meg alltid god tid til mine kunder og er nøye på at det skal være en rolig atmosfære i behandlingsrommet.

Vippetid gir deg avslapning og tilfredsstillelse


På LashMaster nettside bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering.

Les mer
Jeg forstår