VIPPESTYLING – EXTENSIONS UTEN EXTENSIONS

Vippe extensions uten extensions ?

se på bildet og legg merke til at “extensions” som skulle forlenge vippene er kortere enn de naturlige vippene. Rart? Absolutt ikke.

Proffesionelle vippeteknikkere fokuserer først og fremst på styling og på å forme øyene. Veldig ofte bruker vi derfor korte vipper på noen deler av øynene.

Viste du at med vippeextensions kan vi “skjule” tunge øyelokk, åpne små øynene, løfte hengende øyne, minske eller øke avstanden på øynene og mye mye mer. Det er ting som jeg kaller VippeMagi.

Dette er teknikker man må jobbe mye med for å beherske og dette får vi kun fra erfarne vippeteknikkere med god utdanning.

Når vi tillpasser vippeextensions må vi huske at alle kvinner er ulike. Dagens muligheter og kunnskap i vippebransjen lar oss tilpasse vippestyling ikke bare til øyeformen men også alder, livsstil, smak og til og med karakter og yrke.

Hvorfor er det viktig?

Prøv å forestille deg feks en kirurg i et operasjonsrom eller en advokat i retten med supertsynlige, kjempe lange, falsk volum effekt på vippene… dette passer kanskje bedre for noen skal stå på en scene og synge?! – men dette er helt individuelt!

Hvordan vipper man legger gjør noe med hvordan man føler seg! Delikate extentions som fremhever øynene våre på den perfekte måte vil gi oss bedre selvtillit og selvfølelse.
Det er rett og slett vippemagi!

Proffesionell vippeextensions fremhever skjønheten som er i deg, definerer din personlighet, og får deg til å føle deg unik.

Ha en fantastisk helg
Del gjerne videre og blir vippefin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *